Boligforeninger

  •  Akut udrykning inden for 30 min
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek
  • Vagtudkald fra 800 kr.

Keyvision har i mange år arbejdet sammen med andels-, ejer- og boligforeninger.

Det har givet os en solid ekspertise i de områder, som er det vigtige i denne sammenhæng: adgangkontrol, vedligeholdelse, dørlukkere samt dørautomatik – og så kommer vi naturligvis ud 24 timer i døgnet

Kontroller adgangen i din ejerforening

Det kan være en fornuftig løsning i et større eller mindre boligkompleks at have sikkerheden i orden i forhold til, hvem må komme ind i bygningen.

Der kan være flere forskellige sikringsløsninger, der kan give mening, men det er ikke sikkert, at din boligforening har brug for dem alle.

Derfor tilbyder vi hos Keyvision på Sjælland:

Digital adgangskontrol

Digital adgangskontrol giver rigtig god mening for ejer- og boligforeninger, da det fleksible system hurtigt og nemt giver mulighed for at viceværterne kan opdatere de relevante adgange i takt med, at folk flytter ind og ud.

Samtidig fjerner det behovet for at skulle rende rundt med nøgler, der skal skiftes, og låse der skal omkodes. Det skaber besparelser i det lange løb.

Dørlukker & dørautomatik

Mange bolig- og ejerforeninger drager også nytte af vores dørlukkere og dørautomatik, da de kan lette den daglige brug af låger, porte og døre i kældre, der ikke altid bliver lukket forsvarligt efter sig, og dermed udgør en sikkerhedsrisiko.

En af vores nøglekompetencer er vedligeholdelse og reparationer af eksisterende sikkerhedssystemer. Vi kan reparere alt fra gamle låse, og vi kan rådgive i opdatering af mekanisk sikring af vinduer og lignende.

Vi hjælper din boligforening med at finde den rette sikringsløsning

Tag Keyvision med på råd og lad os gå gennem hele ejendommens adgange og forskellige sikkerhedssystemer med henblik på at opdatere jeres eksisterende systemer med digital adgangskontrol, alarmsystemer og videoovervågning.

Det bliver hurtigt et nært samarbejde, så vi sætter en stor ære i at opbygge et tillidsforhold, der gør arbejdsgangen nemmere og forhåbentlig også varer længere. For vi ved godt, at det handler om tillid, at arbejde sammen om sikkerhed på denne måde.

Og så står vi naturligvis også klar til at rykke ud, når det er nødvendigt. Uanset hvornår på døgnet, det så skulle være.

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34