Dørautomatik til erhverv på Sjælland

  • Akut udrykning inden for 30 min.
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Hvad er dørautomatik?

Dørautomatik kan sørge for, at dørene åbner for de rigtige, og at de lukker igen, når der er brug for det.

Der er mange former for dørautomatik, og systemerne kan skræddersys efter dine behov. De kan også kombineres med systemer for adgangskontrol, så de kun går op, når der kan fremvises en brik eller lignende.

Der er ligeledes mulighed for at installere en radar, så dørene reagerer, allerede inden du er nået helt hen til den.

Hvornår kan dørautomatik bruges?

Dørautomatik kan bruges i rigtigt mange situationer og er med til at øge sikkerheden, ligesom den mere hygiejniske løsning også skærer ned på behovet for vinduespudsere.

Særligt institutioner og boligforeninger kan nyde godt af vores mange forskellige systemer indenfor dørautomatik.

Så er det slut med at skulle balancere på ét ben for at få cyklen med ind gennem porten, mens indkøb og børn bliver klemt. De rigtige systemer sikrer, nemt og effektivt, at døre eller porte holdes åbne i perioder, som du selv kan definere.

Er det beboerne, der bare skal hurtigt ind, kan det programmeres til at låse igen, så snart døren er smækket. Mens skraldemand og postbud kan udstyres med brikker, der holder døren åben længe nok til, at de kan gøre deres arbejde færdigt.

Systemerne i dag er også trykfølsomme, så selvom døren er ved at blive lukket, kan de registrere, at der er noget i klemme, så du undgår unødvendige skader, fordi nogen ikke lige kom af vejen hurtigt nok.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Keyvision og lad os finde den rigtige løsning til netop din problemstilling

Bliv kontaktet inden for 1 time

En alarm virker ikke, hvis døren står åben. Tag en snak med os om, hvordan du får optimeret den mekaniske indbrudssikring i din virksomhed.

Læs mere

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34