Dørautomatik, der automatisk åbner og lukker dørene

Dørautomatik kan sørge for, at dørene åbner for de rigtige, og at de lukker igen, når der er brug for det. Der er mange former for dørautomatik, og systemerne kan skræddersys efter dine behov.

Automatiske døre kan også kombineres med systemer for adgangskontrol, så de kun går op, når der kan fremvises en brik eller lignende. Der er ligeledes mulighed for at installere en radar, så dørene reagerer, allerede inden du er nået helt hen til den.

Hos Keyvision tilbyder vi blandt andet opsætning af dørautomatik og montering af dørpumpe i Bagsværd, Herlev, Lyngby og Virum. Vi kommer også gerne ud til kunder i resten af Storkøbenhavn og på hele det øvrige Sjælland.

Derfor er Keyvision det sikre valg

  •  Akut udrykning inden for 30 min
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek
  • Vagtudkald fra 800 kr.

Hvornår kan dørautomatik bruges?

Dørautomatik kan bruges i rigtigt mange situationer og er med til at øge sikkerheden, ligesom den mere hygiejniske løsning også skærer ned på behovet for vinduespudsere.

Særligt institutioner og boligforeninger kan nyde godt af vores mange forskellige systemer inden for dørautomatik. Så er det slut med at skulle balancere på ét ben for at få cyklen med ind gennem porten, mens indkøb og børn bliver klemt. De rigtige systemer sikrer, nemt og effektivt, at døre eller porte holdes åbne i perioder, som du selv kan definere.

Er det beboerne, der bare skal hurtigt ind, kan det programmeres til at låse igen, så snart døren er smækket, mens skraldemand og postbud kan udstyres med brikker, der holder døren åben længe nok til, at de kan nå at gøre deres arbejde færdigt.

Systemerne i dag er også trykfølsomme, så selvom døren er ved at blive lukket, kan den registrere, at der er noget i klemme, så du undgår unødvendige skader, fordi nogen ikke lige kom af vejen hurtigt nok.

Kontakt os for yderligere information om vores løsninger

Der findes utrolig mange forskellige låsesystemer på markedet, og her er dørautomatik en af dem. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, så kunne du tænke dig at få beregnet en pris på det system til dørautomatik, der passer bedst til dig og dine behov, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning, så du kan være sikker på, at du får det helt rigtige låsesystem.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Keyvision og lad os finde den rigtige løsning til netop din problemstilling

Bliv kontaktet inden for 1 time

En alarm virker ikke, hvis døren står åben. Tag en snak med os om, hvordan du får optimeret den mekaniske indbrudssikring i din virksomhed.

Læs mere

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34