Dørtelefon installeres

  •  Akut udrykning inden for 30 min
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek
  • Vagtudkald fra 800 kr.

Få installeret en dørtelefon i boligforeningen eller virksomheden

Er det blevet tid til at få monteret et dørtelefonanlæg i boligforeningen eller i virksomheden, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage installationen? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Keyvision i Bagsværd tilbyder vi installation af dørtelefon såvel som porttelefon og andre former for adgangskontrol for både privatpersoner, boligforeninger og erhvervskunder i Lyngby, Virum, Herlev og omegn.

Du kan for eksempel vælge imellem en dørtelefon med eller uden kamera alt afhængigt af dine ønsker i forhold til pris og sikkerhedsniveau.

Kontakt os for professionel installation af dørtelefoner

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med en installation af dørtelefon til en etageejendom, virksomhed eller privat bolig.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine individuelle ønsker og behov. Kontakt os gerne allerede i dag, så finder vi sammen den rette løsning.

Vi installerer særligt mange dørtelefoner til lejligheder og virksomheder i Bagsværd, Herlev, Virum og Lyngby, men vi varetager også installationer i det øvrige Storkøbenhavn og på hele Sjælland.

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34