Låsesystemer til erhverv på Sjælland

 

Låsesystemer har én ting til fælles.

De skal forhindre uønskede gæster i at komme ind i din virksomhed.

Men hvilket system passer bedst til din virksomhed, og hvad får du mest glæde af? Skal du have et elektrisk system, der giver dig mulighed for at give individuelle koder og overvåge trafikken i dine lokaler, eller kan mindre gøre det?

Keyvision sætter en ære i at være på forkant med udviklingen, og derfor har vi altid de nyeste låsesystemer i vores repertoire.

Hvad er dit behov for et låsesystem til virksomheden?

Behovet for et låsesystem kan variere alt efter, hvilke lokaler I har, hvor mange ansatte og en lang række andre faktorer.

Men vi har gjort det mange gange før, og vores erfaring og ekspertise på området gør os til de helt rigtige til at hjælpe dig med at finde netop det system, der passer bedst på din virksomhed.

Vi tilbyder bl.a. kopisikrede nøgler fra:

  • ABUS VITESSE
  • DORMA RS8

 

Er låsen slidt op eller på anden måde defekt? Keyvision foretager reparationer på stedet, og vi kan være behjælpelige hele døgnet rundt.

Læs mere her

Brug for råd? Kontakt os

6 + 10 =

Låseservice til erhverv

Uanset størrelsen på din virksomhed, fra de fysiske rammer til antallet af ansatte, så kan Keyvision hjælpe med en komplet sikkerhedsløsning

Adgangskontrol til erhverv

Der er flere fordele ved at følge at få installeret adgangskontrol i virksomheden. Uanset om din virksomhed er større eller mindre

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?