Mekanisk indbrudssikring for erhverv på Sjælland

Mekanisk indbrudssikring

Mekanisk indbrudssikring inkluderer:

  • Vindueshasper
  • Ekstra låse
  • Mekaniske dørlukkere

Hvordan sikrer du din virksomhed bedst?

Sikring af din virksomhed inkluderer mange forskellige områder.

Mekanisk indbrudssikring tæller alle de ikke-tekniske dele af dit sikkerhedssystem, som manuelle låse, greb og gittersikring. Mange af de mekaniske dele sørger for, at døre og vinduer holder sig lukket, så folk ikke bare kan vandre ind og forlyste sig.

Særligt vaske- eller kælderrum er udsatte for indbrud, og det giver derfor god mening at ville sikre disse steder ekstra godt. Vi kan hjælpe dig med alt fra vinduessikring, via nøgler eller hasper, til mekaniske dørlukkere og ekstra nøgler til døre og porte.

Mange års erfaring med mekanisk indbrudssikring

Hos Keyvision har vi beskæftiget os mekanisk indbrudssikring i årevis, og vi ved, hvad der virker, og hvor det skal installeres.

Tag en snak med os om, hvordan du får skabt en et godt grundlag for sikring af din virksomhed, inden du begynder at investere i store, dyre og tekniske systemer.

Ekstra låse i virksomheden kan virke godt mod tyve

Fordele ved en ekstra lås:

  • Øget sikkerhed
  • Præventiv effekt
  • Fjerner tyvens flugtveje
  • Kan ikke åbnes udefra med traditionelle værktøjer

Flere og flere virksomheder får installeret ekstra låse

Som udgangspunkt er det et ønske om bedre og mere sikkerhed.

En ekstra lås sender et klart signal til uønskede gæster om, at sikkerheden tages seriøst. Samtidig giver det en fleksibilitet ved at kunne låse døren af med to forskellige nøgler og derigennem kontrollere, hvornår det kun er den ene lås, der er slået til.

Mange får i dag også installeret ekstra låse med nøgler på begge sider.

På den måde kan du sikre dig mod gennemgang fra begge sider af døren. Dette afskærer også indbrudstyve fra at bruge dørene som flugtveje, eller i det hele taget som udgang.

Dette har, udover den åbenlyse sikringseffekt, også den ekstra præventive indflydelse, at besværlige indbrud ofte får tyven til at vælge et andet sted at gå hen.

Har du valgt den rigtige lås til din virksomhed? Ellers kan Keyvision hjælpe dig.

Læs mere her

Lad os finde den rette sikring til din virksomhed

13 + 15 =

Låseservice til erhverv

Uanset størrelsen på din virksomhed, fra de fysiske rammer til antallet af ansatte, så kan Keyvision hjælpe med en komplet sikkerhedsløsning

Adgangskontrol til erhverv

Der er flere fordele ved at følge at få installeret adgangskontrol i virksomheden. Uanset om din virksomhed er større eller mindre

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?