Dørlåse til virksomheder

  • Akut udrykning inden for 30 min.
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Dørlåse fra Keyvision

  • Altid af højeste kvalitet
  • Mulighed for kopisikrede nøgler
  • Nøgler med høj brudsikkerhed
  • Tilpassede efter behov

Sikkerheden starter med en god solid lås.

Hos Keyvision har vi valgt at samarbejde med leverandører, der i mange år har været førende på området. På den måde sikrer vi, at vores kunder får låse, der er på forkant med udviklingen.

Så uanset om du har brug for en ganske almindelig lås, eller du søger noget mere kompliceret, med et højere niveau af sikkerhed, kan du trygt henvende dig hos os. Vi sørger for at guide dig igennem junglen af låse.

Hos Keyvision råder vi som regel de danske virksomheder til at benytte sig af enten ABUS Vitess eller Dorma RS8-systemerne, der er klare frontløbere, når det gælder låse.

ABUS VITESS

Låseproducenten ABUS sætter en stor ære i at skabe låse med mange niveauer indenfor nøgler og cylindre, så der er noget for alle.

Alle nøglerne har det samme til fælles, at de benytter sig af ABUS’ patenterede Intop-system, der tilføjer endnu en sikkerhedsfaktor, da nøglen skal stoppe på det rigtige tidspunkt. Det forhindrer nøgler, der ikke er skåret korrekt, i at virke.

ABUS’ patent på nøglerne er sikret frem til 2034, hvilket forhindrer uautoriserede i at producere lignende nøgler, og dermed gøres kopiering stort set umulig.

Læs mere om ABUS Vitess.

DORMA RS8

Få det absolut højeste indenfor nøglesikkerhed med Dorma RS8. Dormas patent løber frem til 2023, og dermed er systemet sikret mod kopiering i mange år endnu. Dormas særlige låsesystem drager fordel af tre kontrolspor, der er forskudte, og kombineres med 8 aksiale stiftkanaler i to linjer. Dermed er nøglen ikke bare mere sikker, den er også mindre tilbøjelig til at knække.

Dormas systemer leveres med et sikkerhedskort, der er nødvendigt for at kunne skære nye nøgler, da kortets kode ikke bare er individuel, men også indeholder instruktionerne til, hvordan nøglen skal skæres.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Keyvision og lad os finde den rigtige løsning til netop din problemstilling

Bliv kontaktet inden for 1 time

Få en ekstra lås, og gør indbruddene mere besværlige for tyve. Denne præventive effekt kan ofte få tyvene til at overveje et helt andet mål.

Læs mere

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34