Ekstra låse til virksomhedens indgange

Hvad er fordelene ved at have en ekstra lås til indgangene?

  • Øget sikkerhed
  • Præventiv effekt
  • Fjerner tyvens flugtveje
  • Kan ikke åbnes udefra med traditionelle værktøjer

Flere og flere får installeret ekstra låse af forskellige årsager.

Som udgangspunkt er det et ønske om bedre og mere sikkerhed.

En ekstra lås sender et klart signal til uønskede gæster, om at sikkerheden tages seriøst. Samtidig giver det en fleksibilitet ved at kunne låse døren af med to forskellige nøgler, og derigennem kontrollere, hvornår det kun er den ene lås, der er slået til.

Mange får i dag også installeret ekstra låse med nøgler på begge sider. På den måde kan du sikre dig mod gennemgang fra begge sider af døren.

Dette afskærer også indbrudstyve fra at bruge dørene som flugtveje, eller i det hele taget som udgang, med deres tyvekoster. Dette har, udover den åbenlyse sikringseffekt, også den ekstra præventive indflydelse, at besværlige indbrud ofte får tyven til at vælge et andet sted at gå hen.

En lås, der kræver nøgler på begge sider af døren, kan også forhindre indbrudstyve i at begå indbrud m. værktøj, der er designet til at åbne slåen fra indersiden. Som fx gennem en brevsprække.

Dette er en populær metode for tyvene, da det er en nem og hurtig måde at få adgang på. For dem, der bliver udsat for indbruddet, gøres hele oplevelsen meget værre af, at der ikke er nogle synlige tegn på indbrud, hvilket kan give problemer i en forsikringsmæssig sammenhæng.

Få en snak med Keyvision om, hvordan du bedst udnytter de muligheder, ekstra låse giver din virksomhed.

Skal kunderne kunne se din butik samtidig med, at sikkerheden er i top? Så er gittersikring løsningen for dig.

Læs mere her

Lad os finde den rette sikring til din virksomhed

14 + 14 =

Låseservice til erhverv

Uanset størrelsen på din virksomhed, fra de fysiske rammer til antallet af ansatte, så kan Keyvision hjælpe med en komplet sikkerhedsløsning

Adgangskontrol til erhverv

Der er flere fordele ved at følge at få installeret adgangskontrol i virksomheden. Uanset om din virksomhed er større eller mindre

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?