Reparation af låsesystemer for virksomheder & erhverv på Sjælland

Som så mange andre ting bliver låse og sikringssystemer slidt med tiden.

Ofte efterlader et indbrud også låse og lignende i en sølle og defekt tilstand, men det betyder ikke, at det hele skal skiftes ud. Mange gange kan det bedre betale sig at reparere delene.

Generelt er det en god idé at være på forkant med vedligeholdelsen af jeres låse. Både fordi det sikkerhedsmæssigt set er best practice, og en velholdt lås er absolut mere sikker end en, der ikke er blevet passet på.

Men også fordi det viser et godt hensyn til dine ansatte, at dine låse glider nemt og let. Det kan spare både tid og problemer, hvis der er styr på tingene.

Reparation af dit låsesystem på stedet

Hos Keyvision foretager vi reparationerne på stedet. Vi kommer gratis ud og fejlfinder dine låse, og giver dig en pris på opgaven lige der.

Vi har døgnvagt på, og vi bestræber os på at være på den relevante adresse indenfor 30 minutter.

I situationer hvor det ikke kan lade sig gøre at løse problemet på stedet, kan vi rådgive om alternative løsninger, der sikrer din virksomhed på bedst mulig måde.

En omkodning af din lås kan være en billigere og nemmere løsning, når en af dine ansatte har smidt en nøgle væk, eller I gerne vil have skåret ned på antallet af forskellige nøgler.

Læs mere

Lad os finde den rette sikring til din virksomhed

13 + 11 =

Låseservice til erhverv

Uanset størrelsen på din virksomhed, fra de fysiske rammer til antallet af ansatte, så kan Keyvision hjælpe med en komplet sikkerhedsløsning

Adgangskontrol til erhverv

Der er flere fordele ved at følge at få installeret adgangskontrol i virksomheden. Uanset om din virksomhed er større eller mindre

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?