Vinduessikring for virksomheder & erhverv på Sjælland

Det er vigtigt at sikre alle mulige indgange

Alle åbninger er en potentiel adgang for uønskede gæster.

Desværre har mange kun fokus på døre og porte, og de overvejer slet ikke de muligheder der er for at sikre vinduerne. Særligt i virksomheder med mange ansatte og vinduer, er det vigtigt at have de rigtige låsesystemer installeret. For selvom en person åbner et vindue, er det ikke nødvendigvis den samme, der er i lokalet ved fyraften, og så bliver vinduerne nemt overset.

Ydermere kan et vindue godt være lukket til, uden at være forsvarligt låst af.

Har din virksomhed et forældret sikringssystem?

Samtidig er et forældet sikringssystem en nem måde at tiltvinge sig adgang til hele virksomheden.

Hos Keyvision holder vi hele tiden øje med de nyeste systemer for vinduessikring. Derfor kan du trygt tage os med på råd, når du skal sikre din virksomhed. Det er f.eks. inkluderet i vores sikkerhedstjek.

Vi har valgt at arbejde sammen med Linddrücker, der er leveringsdygtige i vinduessikring i form af deciderede låse med nøgler og et bredt udvalg at forskellige hasper. Både i udformning og farver. Dermed kan du altid finde en løsning, der passer til din virksomhed.

Er der dele af din virksomhed, der skal sikres ekstra eller har du brug for et sted, du kan opbevare dine værdier?

Læs mere her

Lad os finde den rette sikring til din virksomhed

6 + 11 =

Låseservice til erhverv

Uanset størrelsen på din virksomhed, fra de fysiske rammer til antallet af ansatte, så kan Keyvision hjælpe med en komplet sikkerhedsløsning

Adgangskontrol til erhverv

Der er flere fordele ved at følge at få installeret adgangskontrol i virksomheden. Uanset om din virksomhed er større eller mindre

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?