Gratis sikkerhedstjek af din virksomhed på Sjælland

Er du sikker på, om din virksomhed er sikret tilstrækkeligt eller på den rette måde?

Keyvision tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din virksomhed, så du kan være sikker på at ende ud med den helt rette løsning, der på bedst mulig vis beskytter din virksomhed.

Tjekket indebærer:

  • Tilbud på den løsning, der passer til din virksomhed
  • Indsigt i de mange løsninger og systemer
  • En gratis gennemgang af sikkerheden i din virksomhed

Har du overblik over sikkerheden i din virksomhed?

Har du de rigtige låse og alarmer installeret i dit lager eller på din fabrik?

Hos Keyvision har vi mange års erfaring med at lave erhvervsmæssige sikkerhedstjek samt sammensætte ønskede sikringsløsninger.

Vi ved derfor også, hvad den optimale sikkerhedsløsning kan være for de store kontorbygninger med behov for separate serverrum og til lagerbygningen, der har tung trafik og store porte.

Hvilke sikringsinitiativer har virksomheden brug for?

Det kan være en stor opgave at skulle overskue, hvorvidt der er behov for vinduessikring i kælderen, eller om du skal have den helt store pakke med adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer. For det er op til den enkelte virksomhed.

Derfor mener vi hos Keyvision, at det starter med, at du vælger en låsesmed, du har tillid til. Vi har mange års erfaring med mange af disse forskellige elementer indenfor sikkerhed, og vi kan råde dig godt og sikkert gennem hele processen.

Et gratis sikkerhedstjek fra Keyvision strækker sig således over alle aspekter af sikkerhed fra hasper på vinduer til de store løsninger, alt sammen i samarbejde med dig. Så får du et tilbud på stedet, så du ved, hvad du har at arbejde ud fra.

Alle tilbuddene tager således afsæt i, hvad vi snakker om, og du bliver guidet gennem de forskellige mange løsninger.

Alt sammen 100% gratis og uforpligtende.

Vil du gerne have bedre kontrol over, og opsyn med, hvem der kommer og går? Så kan et adgangskontrolsystem være det rigtige for dig.

Læs mere her

Hør mere om vores gratis sikkerhedstjek til virksomheder

11 + 4 =

Låseservice til erhverv

Uanset størrelsen på din virksomhed, fra de fysiske rammer til antallet af ansatte, så kan Keyvision hjælpe med en komplet sikkerhedsløsning

Adgangskontrol til erhverv

Der er flere fordele ved at følge at få installeret adgangskontrol i virksomheden. Uanset om din virksomhed er større eller mindre

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?