Videoovervågning til erhverv & virksomheder på Sjælland

  •  Akut udrykning inden for 30 min
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek
  • Vagtudkald fra 800 kr.

Med et velfungerende og godt planlagt videoovervågningssystem kan du have overblik over alle dele af din virksomheds faciliteter.

Både inde og ude.

Videoovervågningen indendørs & udendørs

Vores forskellige systemer giver et bredt udvalg af kameraer, der kan installeres forskellige steder i virksomheden efter behov. Fra de store udendørskameraer med vidvinkel og nattesyn til små kompakte kameraer, der skal observere uden at kunne ses.

Hos Keyvision kan vi sammensætte den bedst tænkelige løsning, så du ved præcis, hvem der kommer og går og har visuelle beviser, hvis nogen tiltvinger sig adgang til dine områder.

Alle vores kameraer leverer højtopløselige billeder til din bærbare eller mobiltelefon, og der findes mange forskellige metoder til at lagre alt det optagede.

Kablet overvågning i stedet for Wi-Fi

Vi opererer altid med kablede systemer i stedet for kameraer, der er koblet på Wi-Fi.

Det giver mest mening, at vores system bliver ved med at optage, selvom din internetudbyder oplever problemer, eller at der opstår signalforstyrrelser.

Tag Keyvision med på råd, når du skal have valgt dit nye videoovervågningssystem til virksomheden.

Så er du sikker på, at du ender ud med den helt rette løsning, der på bedst mulig vis passer til din virksomhed. Du kan ligeledes være forvisset om, at du ikke bryder den lovgivning, der dikterer hvad, og hvor du må filme henne.

Regler for videoovervågning for erhverv

Der er meget strikse regler for, hvad der er tilladt, og hvad der er forbudt, når det gælder videoovervågning. Det er f.eks. ikke tilladt at filme på gader og veje, pladser eller andre steder, hvor folk færdes på normal vis.

Der er dog undtagelser for virksomheder, og det er meget vigtigt at have styr på, hvad du må og ikke må, for overtrædelse af loven på dette område kan straffes med bøde.

Hvis du har nogen spørgsmål i forhold til dette, så kan du altid forhøre dig ad hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Keyvision og lad os finde den rigtige løsning til netop din problemstilling

Bliv kontaktet inden for 1 time

Har du en klar idé om, hvordan din virksomhed skal sikres? Eller kunne du godt bruge noget hjælp? Få et sikkerhedstjek af Keyvision, og bliv sikker på, at du har valgt det rigtige.

Læs mere

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34