Private sikkerhedsløsninger

  •  Akut udrykning inden for 30 min
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek
  • Vagtudkald fra 800 kr.

Keyvision kan være med i hele processen – fra rådgivning og planlægning til installation, vedligehold og reparation af dine sikkerhedsforanstaltninger.

Få sikret dit hjem i Storkøbenhavn & på Sjælland

Vi tilbyder:

Adgangskontrol

Læs mere

Videoovervågning

Læs mere

Alarmsystemer

Læs mere

Mekanisk sikring

Læs mere

Gratis sikkerhedstjek

Læs mere

Låsesmed med døgnvagt

Læs mere

Vi klarer alle sikkerhedsløsninger for private

Uanset om du skal have omkodet dine låse, have gennemgået sikkerheden i dit hjem eller installeret et komplet system med adgangskontrol, alarm og videovervågning. Så er Keyvision det rigtige sted at starte.

Vi er med fra begyndelsen med rådgivning og sikkerhedstjek, så vi allerede fra starten af sikrer, at du får den løsning, der matcher både dit hjem og dine behov.

Pas på dit hjem – på din måde

Der er mange muligheder, når det handler om at sikre dit hjem mod uønskede gæster.

Selvom vi lever i et relativt trygt samfund, sker der stadig fire indbrud i timen her i Danmark, så behovet for at sikre dig selv, din familie og jeres hjem er altid relevant. Den rigtige løsning starter med, at du vælger den rigtige låsesmed.

Hos Keyvision har vi i mange år beskæftiget os med sikring af hjem, opsætning af alarmsystemer og videoovervågning, samt vedligeholdelse og rådgivning indenfor adgangkontrol og mekanisk sikring.

Den erfaring og ekspertise, vi har opbygget, bruger vi til at rådgive alle vores kunder på det bedst mulige grundlag. Samtidig har vi et godt samarbejde med vores leverandører og partnere, som vi alle kan stå inde for.

På den måde kan du være sikker på, at vi både skaber den rigtige løsning for dig, hvis du skal have sikret dit hjem med alarm eller videoovervågning – alt sammen gennem vores gratis sikkerhedstjek.

Døgnvagt

Er dit problem mere akut? Så bestræber vi os på at være på adressen inden for 30 minutter. Her klarer vi alt fra oplukninger, omkodninger og reparation af låse og sikkerhedssystemer.

RING TIL DØGNVAGTEN

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34