Alarmsystemer til private

Kunne du tænke dig at få opsat et alarmsystem til hjemmet eller virksomheden? Så kan vi hos Keyvision hjælpe dig. Vi tilbyder opsætning af alarmsystemer til private og erhverv i Bagsværd, Virum, Lyngby og Herlev samt i resten af Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi også vores assistance for kunder på resten af Sjælland, og vi kan også supplere alarmsystemet med videoovervågning.

Derfor skal du vælge Keyvision

  •  Akut udrykning inden for 30 min
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek
  • Vagtudkald fra 800 kr.

Der sker fire indbrud i timen

Vi lever i et relativt sikkert samfund her i Danmark, men alligevel er det dokumenteret, at der faktisk sker fire indbrud i timen i gennemsnit hvert år. Derfor er et alarmsystem en god ide, hvis du vil sikre dit hjem og din familie eller inventaret i din virksomhed.

Alarm

Pris på opsætning af et alarmsystem

Fra 3.000 kr.

Her vil vi bede dig om at ringe ind og høre mere om vores diverse alarmprodukter, da vi kan skræddersy en løsning præcis efter dine behov.

Hvilke fordele er der ved et alarmsystem fra Keyvision?

Vi mener, der er flere fordele ved ikke mindst at vælge at få installeret et alarmsystem, men at få os hos Keyvision til at levere produktet samt stå for montering.

Med et alarmsystem fra Keyvision får du:

  • Kvalitetsalarm
  • Brugervenlighed
  • Mulighed for at styre alarmen fra mobil eller PC
  • Hjemmeautomation med mange muligheder
  • Certificerede montører

Se mere om vores Jablotron 100 alarmsystem i videoen herunder.

Smart Home alarmsystemer til private

Moderne alarmsystemer til private i dag hyler ikke bare op og alarmerer naboerne. Du kan få systemer, der kan sende alarmerne videre til vagtselskaber eller til din egen og andres mobiltelefoner.

I dag arbejder alarmsystemer og mobiltelefoner nemlig meget tæt sammen. Du kan kontrollere systemet via telefonen, og det kan konfigureres til at sende notifikationer til dig, når alarmen går i gang, eller når familien slår den til og fra.

Denne kontrol kan kombineres med andre smart devices, så alarmen bliver det centrale punkt i dit ”Smart Home”. Så kan du styre døre, vinduer, hårde hvidevarer, pærer, termostater og mange andre ting.

Vi tilbyder et brugervenligt alarmsystem

Ved at inddrage mobiltelefonen i kontrollen gøres dit alarmsystem også meget mere brugervenligt. Derfor skal du ikke rode med alenlange manualer. Det er noget, vi kan lide hos Keyvision, da vi ikke kører, før alting virker, og du er tryg ved brugen af dit nye system.

Vi har arbejdet med de fleste alarmsystemer til private og erhverv

Vi har arbejdet med alarmer i alle afskygninger, og når du vælger at arbejde sammen med os, får du vores ekspertise med i handlen. Desuden kan vi rådgive dig til den helt rigtige løsning, der passer perfekt til dit hjem eller din virksomhed, og vi har mange forskellige leverandører, der alle har deres styrker. På den måde får du dækket dine behov ned til mindste detalje.

Vi bruger kun kvalitetsstemplede leverandører

Der stilles høje krav til vores leverandører. Udover at de naturligvis skal levere de bedste og mest sikre kvalitetsalarmer, kræver vi også, at de skal være på forkant med udviklingen. Dette er vores garanti for, at systemerne både er sikrede mod indbrud og sikrede for fremtiden.

Kontakt os og hør mere om vores forskellige systemer

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et alarmsystem til privat- eller erhvervsmæssig brug. Vi tilbyder billige priser på opsætning af systemet, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvilken løsning der vil være den rette for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Keyvision og lad os finde den rigtige løsning til netop din problemstilling

Bliv kontaktet inden for 1 time

Har du brug for mere fleksibilitet i dit låsesystem? Så kan vi installere elektriske låse med koder, der lader dig oprette og udskifte efter behov.

Læs mere

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34