Døgnvagt låseservice i Storkøbenhavn

Din låsesmed i storkøbenhavn tilbyder døgnvagtservice

Keyvision tilbyder døgnvagtservice, når dy har smækket dig ude.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Hurtig responstid – hele døgnet
  • Fast pris fra starten af
  • Hastig oplukning
  • Reparation og udskiftning på stedet

 

Uanset om du har smækket dig ude, smidt nøglen væk eller om det skyldes slid eller defekter. S¨kan vi hjælpe med oplukning og reparation af låsesystemer på stedet.

24 timer i døgnet

Keyvisions døgnvagt sidder klar til at modtage dit opkald 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. For der er ingen, der kan vente til mandag morgen, hvis døren er smækket i fredag eftermiddag.

Vi opererer i hele Storkøbenhavn, og vi bestræber os på at være på adressen indenfor 30 minutter, og den pris, du får i telefonen, er fast. Så du bliver ikke besværet med etage- eller skridtgebyr, kørepenge eller ekstratakst for nat-udrykninger.

Er du blevet låst ude, som resultat af en defekt lås, kan vi naturligvis også reparere den på stedet, og igen sørger vi for at give dig en fast pris på arbejdet, inden vi går i gang.

Skal det være lige nu og her? Hos Keyvision har vi døgnvagt, der sidder klar til at tage dig opkald. Vi foretager både oplukning og reparation, og vi bestræber os på at være på adressen inden for 30 minutter.

Brug for råd? Kontakt os

2 + 11 =

Videoovervågning til private

Med et godt videosystem har du overblik og ved præcis, hvad der foregår i dit hjem.

Låseservice til privat

Keyvision kan være med i hele processen – fra rådgivning og planlægning til installation, vedligehold og reparation af dine sikkerhedsforanstaltninger

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?