Elektronisk lås til dør

Elektronisk lås til dør for private

Hvad får du med et elektronisk låsesystem?

Hos Keyvision tilbyder vi elektronisk lås til din dør eller døre.

Med det elektroniske system får du:

  • Et system der er nemt at programmere
  • Mulighed for at udstede personlige koder
  • Fjernstyret lås og oplåsning
  • Oplåsning via transponder, kode eller mobiltelefon
  • Brugervenlig løsning
  • Lås i lækkert design
  • Tidsindstillede koder

Hold styr på, hvem der må komme ind af dine døre

Hvis du har stor trafik i hjemmet, kan elektriske låse være et godt alternativ til fysiske nøgler.

Det giver dig et mere fleksibelt system, der kan tilgås via koder og åbner op for flere brugere. Og det er dig, der styrer alting. Koder kan oprettes og slettes efter behov, og du kan styre dine låse, selvom du sidder på en hvid sandstrand med fødderne i azurblåt hav.

Elektroniske låse til dine døre er ideelt, hvis du rejser meget

Et elektrisk låsesystem er særligt velegnet, for dem der rejser meget, og dem der lejer ud via f.eks. Airbnb, da de enkelte koder kan tidsindstilles. Dermed kan du oprette koder til dem, der skal passe katten eller til dine Airbnb-gæster, og være helt sikker på, at de ikke kan misbruge koderne på et senere tidspunkt. Samtidig logger systemerne al trafik, så du kan se, hvilken kode der er blevet brugt sent om natten. De elektriske låse vi tilbyder hos Keyvision har fokus på sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed. Vi gider ikke arbejde med låsesystemer, der er super komplicerede. I stedet vælger vi de løsninger, der er nemme at komme i gang med at bruge, så du kan være sikker på, at du får det optimale ud af at få helt nye låse i dit hjem.

SimonsVoss MobileKey

Hos Keyvision tilbyder vi blandt andet elektriske låsesystemer fra SimonsVoss MobileKey, der tilbyder mulighed for at åbne dine låse via kode, transponder eller ganske enkelt via din mobiltelefon. Læs mere om SimonsVoss.

Få ro i sjælen med et state-of-the-art sikkerhedssystem, installeret og konfigureret efter dine behov og ønsker. Vi har mange muligheder for at finde den bedste sikkerhedsløsning til dine behov.

Læs mere her

Brug for råd? Kontakt os

8 + 10 =

Videoovervågning til private

Med et godt videosystem har du overblik og ved præcis, hvad der foregår i dit hjem.

Låseservice til privat

Keyvision kan være med i hele processen – fra rådgivning og planlægning til installation, vedligehold og reparation af dine sikkerhedsforanstaltninger

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?