Mekanisk indbrudssikring af dit hjem

Mekanisk indbrudssikring

Hvad får du med mekanisk sikring?

Det får du, hvis du vælger at få installeret mekanisk sikring i dit hjem:

  • Ekstra låse på døren
  • Nøglesikrede hasper
  • Vindueshasper
  • Sikring af terassedøre og kælderdøre

Hvad er mekanisk sikring?

70% af alle indbrud sker gennem vinduer, kælder- og terrassedøre.

Desværre forbigår mange disse indgange, når de skal sikre deres hjem.

Et alarmsystem kan sagtens være med til at forkorte tyveknægtenes ophold i dit hjem, eller i heldige tilfælde skræmme dem helt væk.

Det er trods alt bedre at holde dem helt ude, og derfor kan det være en god idé at kigge på, det vi i branchen kalder, ”mekanisk sikring”.

Her taler vi om alt fra låse på døre, vinduer, hasper og lignende lav praktiske tiltag, der gør det sværere for uønskede gæster at komme ind i dit hjem.

Mekanisk sikring gør det svært for tyvene at komme ud igen

Udover at holde folk ude, kan mekanisk sikring også være med til at forhindre tyveknægtene i hurtigt at slippe ud. Hvilket ofte er en faktor i planlægningen af et indbrud, og det gør således dit hjem til et mindre attraktivt mål for uønskede gæster.

Hos Keyvision arbejder vi både med vindueslåse, manuelle slå- og låsemekanismer samt alle andre former for mekanisk sikring.

Når det gælder sikkerhed, er moderne tekniske løsninger en god idé, men de skal som regel kombineres med forskellige mekaniske løsninger. Vi kan nemt og hurtigt finde ud af, hvilke løsninger, du har brug for.

Vi kan både rådgive om, hvilke løsninger der giver mest mening i netop din situation, og vi kan installere dem bagefter.

Alt sammen ud fra de førende produkter og løsninger indenfor mekanisk indbrudssikring.

Ekstra sikkerhed er en god ting, men uden den rigtige dørlås, kommer du aldrig helt i mål. Læs mere om dørlåse her.

Læs mere her

Brug for råd? Kontakt os

2 + 2 =

Videoovervågning til private

Med et godt videosystem har du overblik og ved præcis, hvad der foregår i dit hjem.

Låseservice til privat

Keyvision kan være med i hele processen – fra rådgivning og planlægning til installation, vedligehold og reparation af dine sikkerhedsforanstaltninger

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?