Ekstra lås

Hvad får du ud af at have en ekstra lås?

  • Øget sikkerhed
  • Forhindrer indbrud via brevsprækker
  • Bedre præventiv effekt
  • Eliminerer indbrudstyvens flugtvej

Det skader aldrig at være ekstra forsigtig, og med en ekstra lås på døren er du allerede godt med.

En ekstra lås gør det ekstra kompliceret for uønskede gæster at komme ind i dit hjem, og mange tyveknægte vil ofte tænke sig om en ekstra gang, hvis de går gennem opgangen og ser, at der er installeret en ekstra lås.

Særligt låse der også kræver en nøgle på indersiden er ekstra sikre, da de forhindrer tyvene i at bruge det, der kaldes en slynge, der kan stikkes ind gennem brevsprækken, og bruges til at åbne den traditionelle lås.

Udover at dette er en nem og hurtig måde at tiltvinge sig adgang til dit hjem, sætter det dig i en helt uretfærdig situation, da denne metode ikke efterlader spor, og så kan du få problemer med forsikringsselskabet.

Udover den præventive effekt, kan en lås med nøgle på begge sider af døren også forhindre børn i at vandre ud ad hoveddøren, og indbrudstyven kan ikke bruge den som flugtvej.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en ekstra lås er en god idé, så kontakt os og få en professionel vurdering.

Der er mange gode løsninger, og det kan være svært at finde rundt i dem alle sammen. Hos Keyvision holder vi os konstant opdateret på de nyeste tiltag, så vi kan råde dig så godt som muligt.

Skal du lige have et ekstra niveau af sikkerhed, er gittersikring det rigtige valg

Læs mere 

Brug for råd? Kontakt os

4 + 3 =

Videoovervågning til private

Med et godt videosystem har du overblik og ved præcis, hvad der foregår i dit hjem.

Låseservice til privat

Keyvision kan være med i hele processen – fra rådgivning og planlægning til installation, vedligehold og reparation af dine sikkerhedsforanstaltninger

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?