Gittersikring af dit private hjem

gittersikring

Leder du efter en ekstra sikring af dit indgangsparti?

Så kan gittersikring være løsningen for dig.

Det er en nem og kompakt løsning, der kan monteres, så det slet ikke kan ses, når der ikke er behov for det. Vi kan sikre alt fra kælderdøre og vinduer til større indgangspartier med et bredt udvalg at gittermodeller.

Dette udvalg giver dig mulighed for at vælge forskellige niveauer af sikkerhed, samt det æstetiske udtryk for dit gitter.

På denne måde kombinerer vi form og funktion i en sikkerhedsløsning, der både kan være let og anonym, mens det samtidig sender et klart signal og på denne måde fungerer præventivt overfor dem, der gerne vil ind.

Vi kan installere både saksegitre og rullegitre.

Det betyder, at du både kan få en gitterløsning, der lader lyset skinne igennem eller en helt aflukket, der også holder nysgerrige blikke ude.

Er noget knækket eller slidt op? Kontakt Keyvision døgnet rundt og lad os reparere dine sikkerhedsløsninger så hurtigt som muligt.

Læs mere her

Brug for råd? Kontakt os

13 + 1 =

Videoovervågning til private

Med et godt videosystem har du overblik og ved præcis, hvad der foregår i dit hjem.

Låseservice til privat

Keyvision kan være med i hele processen – fra rådgivning og planlægning til installation, vedligehold og reparation af dine sikkerhedsforanstaltninger

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?