Reparation

Hvad får du ud af en reparation?

  • Et nemt og billigt alternativ til udskiftning
  • Tryghed
  • Bedre sikring af dit hjem
  • Nemmere låsegange for børn og ældre

Slid, mislighold eller resultatet af et indbrud?

Der er mange grunde til, at dine låse trænger til reparation. Uanset hvad, er det vigtigt at få det gjort så hurtigt som muligt.

Ellers kan du ende med at gå rundt og være usikker på, om der sker noget, og så er din sikkerhed ingenting værd. En hurtig reparation er meget mere ønskværdigt og skaber ro og tryghed.

Samtidig er der ofte penge at spare på at reparere dine låse, inden de går i stykker.

Et godt eksempel er stangelåse, af den type, hvor der skal løftes i håndtaget. Når denne type lås begynder at vise tegn på slid, kan den blive svær at løfte op. Det gør det svært for børn eller ældre at sikre, at døren er låst.

Disse typer låse er ofte dyre, og som låsesmed har vi dem sjældent liggende på lager. De er til gengæld meget nemme at vedligeholde og reparere.

Hos Keyvision reparerer vi alle former for mekanisk og elektrisk sikring døgnet rundt. Vores døgnvagt sidder klar ved telefonen. For vi ved godt, at selvom der aldrig er et godt tidspunkt for en lås eller et alarmsystem at gå i stykker på, så er det ikke altid, at behovet opstår indenfor normal arbejdstid.

Vores døgnvagt sidder klar til at svare telefonen, og vi rykker ud indenfor Storkøbenhavn, så hurtigt det er muligt, men som regel er vi på adressen indenfor 30 minutter. Ved større reparationer, kan det være nødvendigt at bestille tid.

Besøget er ganske gratis, og prisen på reparationen får du på stedet, inden vi går i gang.

Er noget knækket eller slidt op? Kontakt Keyvision døgnet rundt, og lad os reparere dine sikkerhedsløsninger, så hurtigt som muligt.

Læs mere her

Brug for råd? Kontakt os

1 + 12 =

Videoovervågning til private

Med et godt videosystem har du overblik og ved præcis, hvad der foregår i dit hjem.

Låseservice til privat

Keyvision kan være med i hele processen – fra rådgivning og planlægning til installation, vedligehold og reparation af dine sikkerhedsforanstaltninger

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?