Opsætning og montering af videoovervågning

Med et godt videosystem har du overblik og ved præcis, hvad der foregår i dit hjem eller i din virksomhed. Udover en kraftig præventiv effekt så kan opsætning af videoovervågning være med til at finde frem til eventuelle gerningsmænd eller vise, hvad der er sket, hvis uheldet er ude.

Mange systemer har i dag muligheden for at kunne streame direkte til en mobiltelefon, tablet eller bærbar computer. Så kan du holde styr på, hvad der sker, selvom du er på ferie på den anden side af kloden, eller hvis virksomheden er lukket af i weekenden.

Hos Keyvision tilbyder vi professionel montering af videoovervågning til fordelagtige priser for både private og erhverv i Bagsværd, Lyngby, Virum og Herlev, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Storkøbenhavn og på hele det øvrige Sjælland.

Derfor skal du vælge Keyvision

  •  Akut udrykning inden for 30 min
  • Døgnvagt 24/7 alle årets dage
  • Gratis rådgivning og sikkerhedstjek
  • Vagtudkald fra 800 kr.

Områdeinddelt videoovervågning

Systemerne er inddelt i områder, så du nemt og hurtigt kan blive informeret om, hvor der er aktivitet. Montering af videoovervågning kan også betyde installation af et vandtæt kamera, der lader dig se på din mobiltelefon, hvem der ringer på klokken.

Videoovervågning kan et langt stykke hen ad vejen selv registrere bevægelser og linjekrydsning, men for et ekstra niveau af sikkerhed anbefaler vi altid, at du investerer i et alarmsystem, der kan arbejde sammen med din opsætning af overvågning.

Montering af videoovervågning i sommerhuset

Et særligt sted der kan nyde meget godt af et videoovervågningssystem er i sommerhuset, hvor du reelt set kan have uønskede gæster boende i ugevis, hvis du ikke kommer derud. Et professionelt videoovervågningssystem kan hurtigt og nemt vise dig præcis, hvad der sker på alle tidspunkter af døgnet.

Hos Keyvision kan vi være behjælpelige med at finde det rigtige system, den korrekte konfiguration, opsætning og valg af komponenter samt brugen af systemet i dagligdagen. På denne måde er du sikker på, at du får den helt rigtige løsning.

Er der nogle regler for opsætning af videoovervågning?

Ja, det er der. Det er vigtigt at være opmærksom på, at du ikke bare kan sætte videokamera op der, hvor du har lyst. Der er stramme regler for, hvad der er tilladt.

Du må for eksempel ikke have dit udendørs videokamera opsat således, at du filmer ud på gaden eller vejen, hvor der færdes folk på normal vis. Det er derfor vigtigt at have dette med i tankerne, inden du går ud og køber dit overvågningssystem.

Hvor du kan have kameraet eller kameraerne opsat henne, kan vi naturligvis godt hjælpe dig med ved et gratis sikkerhedstjek, eller hvis du allerede nu ved, at du ønsker at købe sådan et system.

DAHUA, HIKVision & Milesight videoovervågning

Hos Keyvision arbejder vi sammen med DAHUA, Hikvision og Milesight om at give så mange forskellige muligheder i forbindelse med montering af videoovervågning som muligt. Det er den bedste måde at sikre, at vi kan tilbyde dig en løsning, der passer til dit behov og dit budget.

Kontakt os for yderligere informationer om overvågningssystemer

Ring til os hos Keyvision i dag og lad os give dig et bud på, hvilken videoovervågningsløsning der passer bedst til netop dit hjem eller din virksomhed. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en skarp pris på den opsætning af videoovervågning, der passer bedst til dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Keyvision og lad os finde den rigtige løsning til netop din problemstilling

Bliv kontaktet inden for 1 time

Der er mange forskellige måder, du kan sikre din bolig på. Hvis du gerne vil være tryg ved at have valgt den helt rigtige metode til dig hjem, kan Keyvision hjælpe med et gratis sikkerhedstjek.

Læs mere

DØGNVAGT

Brug for akut låseservice?

  • 31 33 34 34