Videoovervågning til hele virksomheden!

 

Videoovervågning er et must for alle virksomheder, da det både skaber en præventiv effekt, giver et hurtigt og let tilgængeligt overblik over, hvem der kommer og går. Uanset om der er tale om medarbejdere, kunder eller leverandører. Samtidig giver det beviser, skulle behovet for den slags opstå.
Med et videoovervågningssystem fra Keyvision kan du streame fra dine kameraer, direkte til din mobiltelefon eller den bærbare. Uanset hvor I verden du befinder dig. Dermed kan du hurtigt se, hvem der har aktiveret dine låse, og sikre dig, at alt er, som det skal være. Skulle alarmen gå i gang, kan du også hurtigt finde ud af, om der er grund til at tage affære, eller om det blot er en medarbejder, der har glemt sin kode eller smidt sin brik væk. Således slipper du for at aktivere vagtselskaber, hvis der ikke er behov for det, og dette kan i sidste ende spare dig for unødvendige udgifter.
Videoovervågningen i dag kan opdeles i zoner og systemet kan programmeres til at informere dig elektronisk, hvis det opfanger bevægelse i perioder, der normalt ikke oplever aktivitet. I dag kombinerer de fleste Videoovervågning med et solidt alarmsystem og digital adgangskontrol.
Kombinationen af alle tre løsninger, skaber en sikkerhed, der skærer kraftigt ned på de uønskede gæster og giver en tryghed, der kan være svær at sætte en økonomisk værdi på.
Denne tryghed er vores vigtigste kriterie. Derfor sørger vi også for, at alle vore videoovervågningsløsninger er kablede, så de kan fungere uafhængigt af, hvorvidt internettet kører, eller der sker andre forstyrrelser af signal i dit område. Selvom du mister muligheden for at se liveoptagelserne, fortsætter systemet med at optage.
Vi arbejder med en lang række forskellige kameraer, fra små skjulte kameraer, til større udendørs- og indendørsmodeller, der alle leverer billeder i høj opløsning. Dermed er du sikret et system, der er fleksibelt, kan installeres, hvor du har brug for det, og som leverer billeder i en særdeles god kvalitet.

Hos Keyvision har vi arbejdet med videoovervågning i mange år, og vi kan således rådgive dig om alle installationens aspekter. Fra udvælgelse af de rigtige kameraer, montering og vedligeholdelse. Vi kan ligeledes være med til at sikre, at din installation lever op til lovgivningen på overvågningsområdet i Danmark.

Vi arbejder tæt sammen med producenterne Milesight og Hikvision, der begge har mere end halvdelen af deres ansatte placeret i deres udviklingsaftaler. Dette er vores garanti for, at vores løsninger altid er på forkant med udviklingen.

Er du nysgerrig, kan du opleve Milesights demo her.

Fordele ved videoovervågning hos Keyvision:

• Nøje udvalgte leverandører
• Vandalsikret
• Fleksible løsninger tilpasset den enkelte virsksomheds behov
• Få en notifikation ved uautoriseret færden
• Kan se live eller optagelser overalt i verden fra APP
• Kvalitets nattebilleder
• Høj opløsning

Om os

 

Hos Keyvision vægter vi tillid, tryghed og sikkerhed. Både i vores installationer og i samarbejdet med vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige løsning til vores kunder, og at de har fået dækket alle deres behov.
Når vi tager en opgave, følger vi den helt til dørs og rådgiver på bedste vis.

Vi har døgnservice flere steder på Sjælland

På kortet kan du se de steder hvor vi med garanti er hos dig, inden for 30 minutter.