Boligforeninger​

Keyvision har i mange år arbejdet sammen med andels-, ejer- og boligforeninger.

Det har givet os en solid ekspertise i de områder, som er det vigtige i denne sammenhæng: adgangkontrol, vedligeholdelse, dørlukkere samt dørautomatik – og så kommer vi naturligvis ud 24 timer i døgnet

Kontroller adgangen i din ejerforening

Det kan være en fornuftig løsning i et større eller mindre boligkompleks at have sikkerheden i orden i forhold til, hvem må komme ind i bygningen.

Der kan være flere forskellige sikringsløsninger, der kan give mening, men det er ikke sikkert, at din boligforening har brug for dem alle.

Derfor tilbyder vi hos Keyvision på Sjælland:

Digital adgangskontrol

Digital adgangskontrol giver rigtig god mening for ejer- og boligforeninger, da det fleksible system hurtigt og nemt giver mulighed for at viceværterne kan opdatere de relevante adgange i takt med, at folk flytter ind og ud.

Samtidig fjerner det behovet for at skulle rende rundt med nøgler, der skal skiftes, og låse der skal omkodes. Det skaber besparelser i det lange løb.

Dørlukker & dørautomatik

Mange bolig- og ejerforeninger drager også nytte af vores dørlukkere og dørautomatik, da de kan lette den daglige brug af låger, porte og døre i kældre, der ikke altid bliver lukket forsvarligt efter sig, og dermed udgør en sikkerhedsrisiko.

En af vores nøglekompetencer er vedligeholdelse og reparationer af eksisterende sikkerhedssystemer. Vi kan reparere alt fra gamle låse, og vi kan rådgive i opdatering af mekanisk sikring af vinduer og lignende.

Vi hjælper din boligforening med at finde den rette sikringsløsning

Tag Keyvision med på råd og lad os gå gennem hele ejendommens adgange og forskellige sikkerhedssystemer med henblik på at opdatere jeres eksisterende systemer med digital adgangskontrol, alarmsystemer og videoovervågning.

Det bliver hurtigt et nært samarbejde, så vi sætter en stor ære i at opbygge et tillidsforhold, der gør arbejdsgangen nemmere og forhåbentlig også varer længere. For vi ved godt, at det handler om tillid, at arbejde sammen om sikkerhed på denne måde.

Og så står vi naturligvis også klar til at rykke ud, når det er nødvendigt. Uanset hvornår på døgnet, det så skulle være.​

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.