Opsætning & montering af videoovervågning​

Med et godt videosystem har du overblik og ved præcis, hvad der foregår i dit hjem eller i din virksomhed. Udover en kraftig præventiv effekt så kan opsætning af videoovervågning være med til at finde frem til eventuelle gerningsmænd eller vise, hvad der er sket, hvis uheldet er ude.​

Mange systemer har i dag muligheden for at kunne streame direkte til en mobiltelefon, tablet eller bærbar computer. Så kan du holde styr på, hvad der sker, selvom du er på ferie på den anden side af kloden, eller hvis virksomheden er lukket af i weekenden.

Hos Keyvision tilbyder vi professionel montering af videoovervågning til fordelagtige priser for både private og erhverv i Bagsværd, Lyngby, Virum og Herlev, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Storkøbenhavn og på hele det øvrige Sjælland.

Områdeinddelt videoovervågning

Systemerne er inddelt i områder, så du nemt og hurtigt kan blive informeret om, hvor der er aktivitet. Montering af videoovervågning kan også betyde installation af et vandtæt kamera, der lader dig se på din mobiltelefon, hvem der ringer på klokken.

Videoovervågning kan et langt stykke hen ad vejen selv registrere bevægelser og linjekrydsning, men for et ekstra niveau af sikkerhed anbefaler vi altid, at du investerer i et alarmsystem, der kan arbejde sammen med din opsætning af overvågning.

Montering af videoovervågning i sommerhuset

Et særligt sted der kan nyde meget godt af et videoovervågningssystem er i sommerhuset, hvor du reelt set kan have uønskede gæster boende i ugevis, hvis du ikke kommer derud. Et professionelt videoovervågningssystem kan hurtigt og nemt vise dig præcis, hvad der sker på alle tidspunkter af døgnet.

Hos Keyvision kan vi være behjælpelige med at finde det rigtige system, den korrekte konfiguration, opsætning og valg af komponenter samt brugen af systemet i dagligdagen. På denne måde er du sikker på, at du får den helt rigtige løsning.

Er der nogle regler for opsætning af videoovervågning?

Ja, det er der. Det er vigtigt at være opmærksom på, at du ikke bare kan sætte videokamera op der, hvor du har lyst. Der er stramme regler for, hvad der er tilladt.

Du må for eksempel ikke have dit udendørs videokamera opsat således, at du filmer ud på gaden eller vejen, hvor der færdes folk på normal vis. Det er derfor vigtigt at have dette med i tankerne, inden du går ud og køber dit overvågningssystem.

Hvor du kan have kameraet eller kameraerne opsat henne, kan vi naturligvis godt hjælpe dig med ved et gratis sikkerhedstjek, eller hvis du allerede nu ved, at du ønsker at købe sådan et system.

DAHUA, HIKVision & Milesight videoovervågning

Hos Keyvision arbejder vi sammen med DAHUA, Hikvision og Milesight om at give så mange forskellige muligheder i forbindelse med montering af videoovervågning som muligt. Det er den bedste måde at sikre, at vi kan tilbyde dig en løsning, der passer til dit behov og dit budget.

Kontakt os for yderligere informationer om overvågningssystemer

Ring til os hos Keyvision i dag og lad os give dig et bud på, hvilken videoovervågningsløsning der passer bedst til netop dit hjem eller din virksomhed. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en skarp pris på den opsætning af videoovervågning, der passer bedst til dine behov.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.