Låsesystemer der lever på til dine ønsker og behov​

​Der findes mange forskellige låsesystemer, men de har alle sammen én ting til fælles. De skal forhindre uønskede gæster i at komme ind i din bolig eller virksomhed.

Men hvilket system passer så bedst til dine behov, og hvilket system vil du få mest glæde af? Har du brug for et elektronisk system, der giver dig mulighed for at give individuelle koder ud til dine medarbejdere eller gæster, eller kan mindre gøre det?

Hos Keyvision sætter vi en stor ære i at være på forkant med udviklingen, og vi har derfor altid de nyeste låsesystemer i vores repertoire til konkurrencedygtige priser. Vi holder til i Bagsværd, og vi kører derfor ofte ud til både private og erhverv i Herlev, Lyngby, Virum og resten af Storkøbenhavn, men vi tager også gerne imod opgaver fra kunder på det øvrige Sjælland.

Hvad er dit behov angående låsesystemer?

Behovet til et låsesystem kan variere alt afhængigt af, om du er privatperson eller erhvervsdrivende. Driver du en virksomhed, kan behovet variere afhængigt af, hvor mange ansatte du har. Skal du finde et låsesystem til boligforeningens yderdøre, bør der tages højde for, hvor mange beboere der er i boligforeningen. Her er låsesystemer med brik en rigtig populær løsning.

Hos Keyvision har vi hjulpet mange kunder med at finde det helt rette låsesystem ud fra lige netop deres behov. Vores erfaring og ekspertise inden for området gør os til at helt rigtige til at hjælpe dig med lige netop det system, der passer bedst til dine behov.

Vi tilbyder blandt andet kopisikrede nøgler fra:

  • ABUS VITESSE
  • DORMA RS8

Kontakt os for at indhente et tilbud eller for mere information

Kunne du tænke dig at få kompetent rådgivning om hvilket låsesystem, der vil være bedst egnet i forhold til dine behov, og kunne du tænke dig at få beregnet en pris på, hvor meget det vil koste? Så tag kontakt til os allerede i dag.

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på de forskellige låsesystemer, vi tilbyder.​

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.