Omkodning af lås som alternativ til komplet udskiftning af lås​

Er du flyttet? Har du mistet dine nøgler? Så kan det være en god ide at få foretaget en professionel omkodning af lås, og det kan vi hos Keyvision hjælpe dig med.​

Vi tilbyder omkodning og oplukning af låse for både private og erhverv i Bagsværd, Herlev, Virum og Lyngby samt i resten af Storkøbenhavn. Vi kører også gerne forbi kunder på resten af Sjælland, hvis det er, du har brug for vores hjælp.

Hvorfor vælge omkodning af låse?

Det er ikke altid den eneste eller den bedste løsning at skifte dit låsesystem, hvis du for eksempel har haft indbrud eller mistet en nøgle. Vi mener, at der er nogle helt klare fordele ved at omkode dine låse:

  • En omkodning af lås er billigere end en udskiftning
  • Omkodningen er hurtigt gennemført
  • Der er ingen ventetid
  • Du kan beholde dit velkendte system

Pris på omkodning af lås

Første omlægning inkl. 3 nøgler – fra 600 kr.

Alle efterfølgende omlægninger – 200 kr.

Har du tabt nøglen eller fået stjålet tasken, anbefaler vi, at du får foretaget en omkodning af låse. Er du flyttet i et nyt hus eller en ny lejlighed, vil det også her være en fordel at starte med et frisk sæt nøgler.

Nem udskiftning af dine gamle låse

Har du smidt nøglerne væk, eller er du lige flyttet ind? Er der nogen, der har nøgler, som ikke bør have dem, eller er din egen bare slidt? Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal skifte alle låsene ud.

I dag kan rigtigt mange låse kodes om, så de eksisterende nøgler ikke længere er gyldige. Det giver mere fleksibilitet, og det er en nemmere måde at opdatere din sikkerhed på.

Det giver også muligheder for at kode låsene i dit hus om, så du kan åbne alle døre og låse med den samme nøgle. Det er et hurtigt indgreb, og vi kan gøre det på alle døgnets timer, hvis behovet skulle opstå. Tag fat i vores døgnvagt, og få styr på dine nøgler og de låse, der hører til.

Din forsikring dækker omkodning af lås ved indbrud

Har du været uheldig at have haft indbrud, dækker forsikringen som regel ikke en udskiftning af dine låse, men de vil gerne dække en omkodning af lås. Der er samtidig fordele ved at kode låsene om, da du både beholder dit velkendte system og ikke skal til at vente på at få bestilt nye låse hjem. Samtidig er hele processen klaret på stedet i løbet af ganske kort tid, så du ikke skal gå og bekymre dig i længere tid end nødvendigt.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Kontakt os

Du er velkomment til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på omkodning af en eller flere låse, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser på oplukning af dør.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.