Dørautomatik, der automatisk åbner og lukker dørene​

Dørautomatik kan sørge for, at dørene åbner for de rigtige, og at de lukker igen, når der er brug for det. Der er mange former for dørautomatik, og systemerne kan skræddersys efter dine behov.​

Automatiske døre kan også kombineres med systemer for adgangskontrol, så de kun går op, når der kan fremvises en brik eller lignende. Der er ligeledes mulighed for at installere en radar, så dørene reagerer, allerede inden du er nået helt hen til den.

Hos Keyvision tilbyder vi blandt andet opsætning af dørautomatik og montering af dørpumpe i Bagsværd, Herlev, Lyngby og Virum. Vi kommer også gerne ud til kunder i resten af Storkøbenhavn og på hele det øvrige Sjælland.

Hvornår kan dørautomatik bruges?

Dørautomatik kan bruges i rigtigt mange situationer og er med til at øge sikkerheden, ligesom den mere hygiejniske løsning også skærer ned på behovet for vinduespudsere.

Særligt institutioner og boligforeninger kan nyde godt af vores mange forskellige systemer inden for dørautomatik. Så er det slut med at skulle balancere på ét ben for at få cyklen med ind gennem porten, mens indkøb og børn bliver klemt. De rigtige systemer sikrer, nemt og effektivt, at døre eller porte holdes åbne i perioder, som du selv kan definere.

Er det beboerne, der bare skal hurtigt ind, kan det programmeres til at låse igen, så snart døren er smækket, mens skraldemand og postbud kan udstyres med brikker, der holder døren åben længe nok til, at de kan nå at gøre deres arbejde færdigt.

Systemerne i dag er også trykfølsomme, så selvom døren er ved at blive lukket, kan den registrere, at der er noget i klemme, så du undgår unødvendige skader, fordi nogen ikke lige kom af vejen hurtigt nok.

Kontakt os for yderligere information om vores løsninger

Der findes utrolig mange forskellige låsesystemer på markedet, og her er dørautomatik en af dem. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, så kunne du tænke dig at få beregnet en pris på det system til dørautomatik, der passer bedst til dig og dine behov, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning, så du kan være sikker på, at du får det helt rigtige låsesystem.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.