Alarmsystemer til private​

Kunne du tænke dig at få opsat et alarmsystem til hjemmet eller virksomheden? Så kan vi hos Keyvision hjælpe dig. Vi tilbyder opsætning af alarmsystemer til private og erhverv i Bagsværd, Virum, Lyngby og Herlev samt i resten af Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi også vores assistance for kunder på resten af Sjælland, og vi kan også supplere alarmsystemet med videoovervågning.

Der sker fire indbrud i timen

Vi lever i et relativt sikkert samfund her i Danmark, men alligevel er det dokumenteret, at der faktisk sker fire indbrud i timen i gennemsnit hvert år. Derfor er et alarmsystem en god ide, hvis du vil sikre dit hjem og din familie eller inventaret i din virksomhed.

Pris på opsætning af et alarmsystem

Fra 3.000 kr.

Her vil vi bede dig om at ringe ind og høre mere om vores diverse alarmprodukter, da vi kan skræddersy en løsning præcis efter dine behov.

Hvilke fordele er der ved et alarmsystem fra Keyvision?

Vi mener, der er flere fordele ved ikke mindst at vælge at få installeret et alarmsystem, men at få os hos Keyvision til at levere produktet samt stå for montering.

Med et alarmsystem fra Keyvision får du:

  • Kvalitetsalarm
  • Brugervenlighed
  • Mulighed for at styre alarmen fra mobil eller PC
  • Hjemmeautomation med mange muligheder
  • Certificerede montører

Se mere om vores Jablotron 100 alarmsystem i videoen herunder.

Smart Home alarmsystemer til private

Moderne alarmsystemer til private i dag hyler ikke bare op og alarmerer naboerne. Du kan få systemer, der kan sende alarmerne videre til vagtselskaber eller til din egen og andres mobiltelefoner.

I dag arbejder alarmsystemer og mobiltelefoner nemlig meget tæt sammen. Du kan kontrollere systemet via telefonen, og det kan konfigureres til at sende notifikationer til dig, når alarmen går i gang, eller når familien slår den til og fra.

Denne kontrol kan kombineres med andre smart devices, så alarmen bliver det centrale punkt i dit ”Smart Home”. Så kan du styre døre, vinduer, hårde hvidevarer, pærer, termostater og mange andre ting.

Vi tilbyder et brugervenligt alarmsystem

Ved at inddrage mobiltelefonen i kontrollen gøres dit alarmsystem også meget mere brugervenligt. Derfor skal du ikke rode med alenlange manualer. Det er noget, vi kan lide hos Keyvision, da vi ikke kører, før alting virker, og du er tryg ved brugen af dit nye system.

Vi har arbejdet med de fleste alarmsystemer til private og erhverv

Vi har arbejdet med alarmer i alle afskygninger, og når du vælger at arbejde sammen med os, får du vores ekspertise med i handlen. Desuden kan vi rådgive dig til den helt rigtige løsning, der passer perfekt til dit hjem eller din virksomhed, og vi har mange forskellige leverandører, der alle har deres styrker. På den måde får du dækket dine behov ned til mindste detalje.

Vi bruger kun kvalitetsstemplede leverandører

Der stilles høje krav til vores leverandører. Udover at de naturligvis skal levere de bedste og mest sikre kvalitetsalarmer, kræver vi også, at de skal være på forkant med udviklingen. Dette er vores garanti for, at systemerne både er sikrede mod indbrud og sikrede for fremtiden.

Kontakt os og hør mere om vores forskellige systemer

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et alarmsystem til privat- eller erhvervsmæssig brug. Vi tilbyder billige priser på opsætning af systemet, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvilken løsning der vil være den rette for dig.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.