Elektronisk lås til dør​

Elektroniske låse

Fra 3500 kr.


Vi kan idag tilbyde elektroniske låse til de fleste krav og funktionalitet. Ring endelig til os og høre mere om vores produkter.

Hvad får du med et elektronisk låsesystem?

Hos Keyvision tilbyder vi elektronisk lås til din dør eller døre.

Med det elektroniske system får du:

  • Et system der er nemt at programmere
  • Mulighed for at udstede personlige koder
  • Fjernstyret lås og oplåsning
  • Oplåsning via transponder, kode eller mobiltelefon
  • Brugervenlig løsning
  • Lås i lækkert design
  • Tidsindstillede koder

Hold styr på, hvem der må komme ind af dine døre

Hvis du har stor trafik i hjemmet, kan elektriske låse være et godt alternativ til fysiske nøgler.

Det giver dig et mere fleksibelt system, der kan tilgås via koder og åbner op for flere brugere. Og det er dig, der styrer alting. Koder kan oprettes og slettes efter behov, og du kan styre dine låse, selvom du sidder på en hvid sandstrand med fødderne i azurblåt hav.

Elektroniske låse til dine døre er ideelt, hvis du rejser meget

Et elektrisk låsesystem er særligt velegnet, for dem der rejser meget, og dem der lejer ud via f.eks. Airbnb, da de enkelte koder kan tidsindstilles. Dermed kan du oprette koder til dem, der skal passe katten eller til dine Airbnb-gæster, og være helt sikker på, at de ikke kan misbruge koderne på et senere tidspunkt. Samtidig logger systemerne al trafik, så du kan se, hvilken kode der er blevet brugt sent om natten. De elektriske låse vi tilbyder hos Keyvision har fokus på sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed. Vi gider ikke arbejde med låsesystemer, der er super komplicerede. I stedet vælger vi de løsninger, der er nemme at komme i gang med at bruge, så du kan være sikker på, at du får det optimale ud af at få helt nye låse i dit hjem.

SimonsVoss MobileKey

Hos Keyvision tilbyder vi blandt andet elektriske låsesystemer fra SimonsVoss MobileKey, der tilbyder mulighed for at åbne dine låse via kode, transponder eller ganske enkelt via din mobiltelefon. Læs mere om SimonsVoss.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.