Dørtelefon installeres​

Få installeret en dørtelefon i boligforeningen eller virksomheden

Er det blevet tid til at få monteret et dørtelefonanlæg i boligforeningen eller i virksomheden, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage installationen? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Keyvision i Bagsværd tilbyder vi installation af dørtelefon såvel som porttelefon og andre former for adgangskontrol for både privatpersoner, boligforeninger og erhvervskunder i Lyngby, Virum, Herlev og omegn.

Du kan for eksempel vælge imellem en dørtelefon med eller uden kamera alt afhængigt af dine ønsker i forhold til pris og sikkerhedsniveau.

Kontakt os for professionel installation af dørtelefoner

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med en installation af dørtelefon til en etageejendom, virksomhed eller privat bolig.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine individuelle ønsker og behov. Kontakt os gerne allerede i dag, så finder vi sammen den rette løsning.

Vi installerer særligt mange dørtelefoner til lejligheder og virksomheder i Bagsværd, Herlev, Virum og Lyngby, men vi varetager også installationer i det øvrige Storkøbenhavn og på hele Sjælland.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.