Elektronisk adgangskontrol giver en høj grad af sikkerhed​

Kunne du tænke dig at få installeret elektronisk adgangskontrol i din virksomhed eller i din boligforening? Så kan vi hos Keyvision hjælpe dig.​

Vi tilbyder opsætning af dørtelefon og andre former for elektronisk adgangskontrol med brik eller uden brik for kunder i Lyngby, Virum, Herlev og Bagsværd samt resten af Storkøbenhavn. Vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, hvis du kunne tænke dig at få en kodelås i et privat hjem eller i din virksomhed.

Hvorfor vælge elektronisk adgangskontrol?

Der er flere fordele ved at vælge at få installeret elektronisk adgangskontrol.

Med elektronisk adgangskontrol får du nemlig mulighed for at have:

  • Personlige koder og brikker
  • Programmerbare åbningsperioder i din virksomhed
  • En modulopdelt installation der kan tilpasses dine krav
  • Online og offline udgaver
  • Et brugervenligt interface
  • Et højt sikkerhedsniveau​

Hold styr på gæsterne i din virksomhed

Få styr på, hvem der kommer og går med et af vores udvalgte adgangskontrolsystemer eller låsesystemer.

Moderne adgangskontrolsystemer sikrer, at du kan opdele lageret, kontorbygningen eller lignende i specifikke områder og tildele det relevante personale adgang til de områder, de har brug for adgang til og intet mere.

Kombineret med mekaniske låsesystemer oplever du en sikkerhed, der ikke kan fås andre steder. Samtidig logger systemet hele tiden ind- og udgange, mens det holder styr på, hvem der har låst op hvor og hvornår, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i din virksomhed.

Alle koder og brikker kan indstilles til at have specifikke åbningstider. På denne måde har du bedre kontrol over, hvordan folk kommer og går.

Vi har et tæt samarbejde med SimonsVoss

Vi arbejder tæt sammen med SimonsVoss, der er de førende på markedet inden for elektronisk adgangskontrol.

Den helt store fordel ved systemerne fra SimonsVoss er, at de er modulopdelt, så du ikke behøver at frygte, at dit system bliver forældet eller for småt til din virksomhed. Vi kan tilpasse systemet, og det kan vokse i takt med, at din virksomhed vokser og forandrer sig.

Alt sammen kontrolleres fra en eller flere pc’er, der bliver hjertet i dit sikkerhedssystem. Det er her, du styrer alle koder og kontrollerer, at alt er, som det skal være.

I de online systemer er alle ændringer øjeblikkeligt implementeret, mens de offline systemer skal opdateres fysisk. Brugervenligheden er naturligvis i top i begge løsninger.

Find det helt rette adgangskontrolsystem til den rigtige pris

Vi kan rådgive dig til det rigtige system, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Så uanset om du vil have et system, der bruger koder, eller om du ønsker kort- eller fingeraftrykslæsere, kan vi finde den rigtige model til dig. Vi har naturligvis både systemer, der kører online, og andre der er isoleret fra internettet. Vi servicerer også eksisterende installationer fra for eksempel Jablotron, Roger og mange andre.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre om vores priser på elektronisk adgangskontrol.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.