​Private sikkerhedsløsninger

​Keyvision kan være med i hele processen – fra rådgivning og planlægning til installation, vedligehold og reparation af dine sikkerhedsforanstaltninger. 

Få sikret dit hjem i Storkøbenhavn & på Sjælland

Vi tilbyder:

Vi klarer alle sikkerhedsløsninger for private

Uanset om du skal have omkodet dine låse, have gennemgået sikkerheden i dit hjem eller installeret et komplet system med adgangskontrol, alarm og videovervågning. Så er Keyvision det rigtige sted at starte.

Vi er med fra begyndelsen med rådgivning og sikkerhedstjek, så vi allerede fra starten af sikrer, at du får den løsning, der matcher både dit hjem og dine behov.

Pas på dit hjem – på din måde

Der er mange muligheder, når det handler om at sikre dit hjem mod uønskede gæster.

Selvom vi lever i et relativt trygt samfund, sker der stadig fire indbrud i timen her i Danmark, så behovet for at sikre dig selv, din familie og jeres hjem er altid relevant. Den rigtige løsning starter med, at du vælger den rigtige låsesmed.

Hos Keyvision har vi i mange år beskæftiget os med sikring af hjem, opsætning af alarmsystemer og videoovervågning, samt vedligeholdelse og rådgivning indenfor adgangkontrol og mekanisk sikring.

Den erfaring og ekspertise, vi har opbygget, bruger vi til at rådgive alle vores kunder på det bedst mulige grundlag. Samtidig har vi et godt samarbejde med vores leverandører og partnere, som vi alle kan stå inde for.

På den måde kan du være sikker på, at vi både skaber den rigtige løsning for dig, hvis du skal have sikret dit hjem med alarm eller videoovervågning – alt sammen gennem vores gratis sikkerhedstjek.

Døgnvagt

Er dit problem mere akut? Så bestræber vi os på at være på adressen inden for 30 minutter. Her klarer vi alt fra oplukninger, omkodninger og reparation af låse og sikkerhedssystemer.

Ring til døgnvagten

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.