Brands​

Vi sætter en ære i, at vores arbejde er af den højeste kvalitet. Det krav gælder også for vores leverandører. Derfor finder du kun de bedste brands i vores repertoire.​

Kvalitetsstemplede leverandører

Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu.

Det er vigtigt, at vi kan være sikre på, at vores sikkerhedsløsninger kan leve op til vores kunders krav.

Derfor vil vi ikke tage en chance med en leverandør, der ikke har bevist sit værd gennem års erfaring og et ønske om at være i front på deres område.

Samtidig vil vi kunne levere et bredt udvalg af tiltag indenfor digital, elektronisk og mekanisk sikkerhed, så vi har mange forskellige leverandører, der alle har det til fælles, at de er blandt de største og de første i deres egne specifikke områder.

Flere af vores leverandører opererer indenfor de samme områder, og dette er vores måde at sikre, at vi finder den helt rigtige løsning for vores kunder, mens vi samtidig er konkurrencedygtige på prisen.

Herunder kan du se nogle af vores samarbejdspartnere.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.