Omkodning af lås for virksomheder & erhverv på Sjælland

Omkodning af låse for virksomheder på sjælland

Har du mistet nøglen til virksomheden?

En mistet nøgle betød en gang, at hele låsen skulle skiftes.

Men moderne låse med justerbare stifte kan kodes om, og det er altid en billigere løsning, der sparer både dig og dine ansatte for en masse bøvl.

For det er en helt naturlig ting, at virksomheder gennem tiden får udstedt nøgler til ansatte, der enten får dem smidt væk eller stjålet.

Det kan hurtigt blive en dyr affære. Men i stedet for at skifte alle låse ud hver gang dette sker, kan du nøjes med at få låsen kodet om. Der kan være rigtigt mange penge at spare – særligt for virksomheder med mange låse.

Skær ned på mængden af virksomhedens nøgler

Omkodning behøver dog ikke kun at handle om at kontrollere, når noget går galt.

For en omkodning af låse kan også hjælpe med at få skåret ned på mængden af nøgler, dine medarbejdere skal gå rundt med. Har I fået nye lokaler, kan det være en god idé at kode låsene om, så du og dine ansatte kan åbne alting med den samme nøgle.

Der er også systemer, der lader nogle nøgler åbne alle låse, mens andre kun har begrænset adgang.

Uanset hvorfor du har behov for at få kodet dine låse om, kan vi hos Keyvision hjælpe dig hurtigt og billigt. Vi har døgnvagt på, hvis det skulle være nødvendigt at låse kodet om lige nu og her, og vi stræber efter at dukke op på adressen indenfor 30 minutter.

Kender du din virksomheds behov, når det gælder låsesystemer? Keyvision kan råde dig til den helt rigtige løsning.

Læs mere

Lad os finde den rette sikring til din virksomhed

11 + 7 =

Låseservice til erhverv

Uanset størrelsen på din virksomhed, fra de fysiske rammer til antallet af ansatte, så kan Keyvision hjælpe med en komplet sikkerhedsløsning

Adgangskontrol til erhverv

Der er flere fordele ved at følge at få installeret adgangskontrol i virksomheden. Uanset om din virksomhed er større eller mindre

Gratis sikkerhedstjek

Er du tilfreds med din nuværende sikkerhedsløsning, eller er du i tvivl om, hvad der vil være de bedste tiltag i lige præcis din situation?