​Dørlåse til virksomheder

Sikkerheden starter med en god solid lås.​

Dørlåse fra Keyvision

  • Altid af højeste kvalitet
  • Mulighed for kopisikrede nøgler
  • Nøgler med høj brudsikkerhed
  • Tilpassede efter behov

Hos Keyvision har vi valgt at samarbejde med leverandører, der i mange år har været førende på området. På den måde sikrer vi, at vores kunder får låse, der er på forkant med udviklingen.

Så uanset om du har brug for en ganske almindelig lås, eller du søger noget mere kompliceret, med et højere niveau af sikkerhed, kan du trygt henvende dig hos os. Vi sørger for at guide dig igennem junglen af låse.

Hos Keyvision råder vi som regel de danske virksomheder til at benytte sig af enten ABUS Vitess eller Dorma RS8-systemerne, der er klare frontløbere, når det gælder låse.

ABUS VITESS

Låseproducenten ABUS sætter en stor ære i at skabe låse med mange niveauer indenfor nøgler og cylindre, så der er noget for alle.

Alle nøglerne har det samme til fælles, at de benytter sig af ABUS’ patenterede Intop-system, der tilføjer endnu en sikkerhedsfaktor, da nøglen skal stoppe på det rigtige tidspunkt. Det forhindrer nøgler, der ikke er skåret korrekt, i at virke.

ABUS’ patent på nøglerne er sikret frem til 2034, hvilket forhindrer uautoriserede i at producere lignende nøgler, og dermed gøres kopiering stort set umulig.

Læs mere om ABUS Vitess.

DORMA RS8

Få det absolut højeste indenfor nøglesikkerhed med Dorma RS8. Dormas patent løber frem til 2023, og dermed er systemet sikret mod kopiering i mange år endnu. Dormas særlige låsesystem drager fordel af tre kontrolspor, der er forskudte, og kombineres med 8 aksiale stiftkanaler i to linjer. Dermed er nøglen ikke bare mere sikker, den er også mindre tilbøjelig til at knække.

Dormas systemer leveres med et sikkerhedskort, der er nødvendigt for at kunne skære nye nøgler, da kortets kode ikke bare er individuel, men også indeholder instruktionerne til, hvordan nøglen skal skæres.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.