Ekstra låse til virksomhedens indgange​

Ekstra låse

Fra 1500 kr.
Mange låse er forældet til dagens standart, hvilket øger risikoen for indbrud. Vi monterer ekstra låse i alle typer døre, som både har en præventiv effekt og en øget indbrudstid.

Hvad er fordelene ved at have en ekstra lås til indgangene?

  • Øget sikkerhed
  • Præventiv effekt
  • Fjerner tyvens flugtveje
  • Kan ikke åbnes udefra med traditionelle værktøjer

Flere og flere får installeret ekstra låse af forskellige årsager.

Som udgangspunkt er det et ønske om bedre og mere sikkerhed.

En ekstra lås sender et klart signal til uønskede gæster, om at sikkerheden tages seriøst. Samtidig giver det en fleksibilitet ved at kunne låse døren af med to forskellige nøgler, og derigennem kontrollere, hvornår det kun er den ene lås, der er slået til.

Mange får i dag også installeret ekstra låse med nøgler på begge sider. På den måde kan du sikre dig mod gennemgang fra begge sider af døren.

Dette afskærer også indbrudstyve fra at bruge dørene som flugtveje, eller i det hele taget som udgang, med deres tyvekoster. Dette har, udover den åbenlyse sikringseffekt, også den ekstra præventive indflydelse, at besværlige indbrud ofte får tyven til at vælge et andet sted at gå hen.

En lås, der kræver nøgler på begge sider af døren, kan også forhindre indbrudstyve i at begå indbrud m. værktøj, der er designet til at åbne låsen fra indersiden. Som fx gennem en brevsprække.

Dette er en populær metode for tyvene, da det er en nem og hurtig måde at få adgang på. For dem, der bliver udsat for indbruddet, gøres hele oplevelsen meget værre af, at der ikke er nogle synlige tegn på indbrud, hvilket kan give problemer i en forsikringsmæssig sammenhæng.

Få en snak med Keyvision om, hvordan du bedst udnytter de muligheder, ekstra låse giver din virksomhed.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.