Reparation af låsesystemer for virksomheder & erhverv på Sjælland​

Som så mange andre ting bliver låse og sikringssystemer slidt med tiden.

Ofte efterlader et indbrud også låse og lignende i en sølle og defekt tilstand, men det betyder ikke, at det hele skal skiftes ud. Mange gange kan det bedre betale sig at reparere delene.

Generelt er det en god idé at være på forkant med vedligeholdelsen af jeres låse. Både fordi det sikkerhedsmæssigt set er best practice, og en velholdt lås er absolut mere sikker end en, der ikke er blevet passet på.

Men også fordi det viser et godt hensyn til dine ansatte, at dine låse glider nemt og let. Det kan spare både tid og problemer, hvis der er styr på tingene.

Reparation af dit låsesystem på stedet

Hos Keyvision foretager vi reparationerne på stedet. Vi kommer gratis ud og fejlfinder dine låse, og giver dig en pris på opgaven lige der.

Vi har døgnvagt på, og vi bestræber os på at være på den relevante adresse indenfor 30 minutter.

I situationer hvor det ikke kan lade sig gøre at løse problemet på stedet, kan vi rådgive om alternative løsninger, der sikrer din virksomhed på bedst mulig måde.​

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.