Byggeplads videoovervågning​

Det kan være svært at videoovervåge en byggeplads. Man har ofte ikke har internet til rådighed og længere kabeltræk vil ligge i vejen. Vi kan levere et PTZ kamera, med mulighed for livevisning, dreje og zoome kameraet manuelt og se byggeriet ned til mindste detalje. Alle funktionerne kan tilgås en smartphone eller PC.​

Vi skaber overblik over alle optagelser fra forskellige byggepladser i en løsning

Har man behov for at overvåge flere byggepladser, kan vi samle alle kameraerne fra de forskellige steder, på Smartenheden eller PC, hvorefter det bliver nemt at navigere og konfigurere, hvis der skal foretages ændringer. Det har den fordel at man undgår at køre hele vejen ud til optageren. Det samme gælder support på anlægget, hvor der gives tilladelse og derefter har vi hos Keyvision mulighed for at servicere det.

Få alarm beskeder

Færdes uvedkommende rundt, modtages en eller flere push-notifikationer på mobiltelefonen, med kort video. Humlen er man vil have mulighed for reagere med det samme.

Kontakt Keyvision -
Vi svarer hurtigst muligt

Står du og mangler hjælp fra en låsesmed, så beskriv venligst hvordan vi kan hjælpe dig, så vil vi besvare din mail lige så snart vi modtager din henvendelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Akut oplukning med udrykning inden for 30 min.

Vi kan tilbyde akut oplukning med udrykning inden for 30 minutter og vagtudkald fra 800 kr.

Døgnvagt 24/7 alle årets dage

Uanset hvornår på dagen uheldet skulle opstå, så står Keyvision klar til at hjælpe.

Gratis rådgivning og sikkerhedstjek

Vælger du os som din låsesmed, er du garanteret rådgivning og sikkerhedstjek - kvit og frit!

Det siger vores kunder - 4,9 ud af 5 på Google

Siger stor tak til Keyvision for deres fantastiske service

"De rummer store kompetence, stor viden og er yderst behagelige mennesker. De udviser stor interesse for deres kunder, og de stopper ikke før, at alt fungere optimalt (...)"

Jens Kirkwall

De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme

"De er professionelle, pålidelige og arbejdsomme. De tilbyder deres ydelser til en fornuftig pris. Alt i alt følte mig rigtig godt vejledt og tryg i samarbejdet med dem."

Ann-kathrine Laursen

Det er hurtigt ude på stedet og kom med et godt tilbud

"Jeg følte at de var oprigtigt interesserede i opgaven og jeg fik både tilbud om at løse det billigt og på en væsentligt smartere måde, hvor jeg fik forklaret mulighederne på en rigtig god måde."

Victor

Hele vejen igennem processen var han yderst professionel

"I forbindelse med køb af hus havde vi Rasmus fra Keyvision.dk forbi til et sikkerhedstjek og tilbud på nye låse til hoved og bryggersdør. Hele vejen igennem processen var han yderst professionel (...)"

Henrik Lund Strøm

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvem er vi? Keyvision har mange års erfaring som låsesmed og tilbyder derfor låseservice af enhver art. Vi hjælper både virksomheder og private samt andet erhverv med at finde den helt rette sikkerhedsløsning.